Viatge a Madrid 2022

El Segle d'Or espanyol

Cada curs escolar els alumnes de 3r d’ESO fan el seu viatge cultural a Madrid, enguany les dates triades van ser del 15 al 18 de febrer.

L’objectiu d’aquesta sortida era treballar el Segle d’Or espanyol a través de les assignatures d’Individus i Societats i Llengua Castellana i Literatura. En aquesta unitat d’indagació interdisciplinària viatgem a l’època dels Àustries visitant el museu del Prado, recorrent el barri de les lletres coneixent la casa museu de Lope de Vega i els seus carrers limítrofs plens d’història.

Km0

Ens desplacem també a Alcalá de Henares per a endinsar-nos en l’època amb la visita a la Universitat, el Corral de comèdies i la casa on va néixer En Miguel de Cervantes.

Grupo

A més, gaudim d’un agradable passeig pel parc del retir i ens dirigim al Palau de Cristall.

Durant l’estada, els alumnes van conviure en apartaments i es van organitzar el temps lliure per a passejar i també comprar i preparar-se el desdejuni i el sopar.

Porras

En aquest viatge els alumnes han desenvolupat les habilitats socials, de col·laboració a través del treball en grup i amb la convivència als apartaments. També han treballat habilitats d’autogestió com la reflexió i l’elaboració “del diari de viatge” en el qual han après a organitzar-se el temps i a distribuir les tasques correctament.

Casa Cervantes

Poder educar fora de l’aula, enriqueix encara més els seus coneixements i amplia la seva visió del món.

Goya

Janet Cerdà, profesora de lengua castellana y literatura
Victor Hernández, profesor de Individuos y sociedades