ESTADES D'ESTIU

Aprèn anglés viatjant amb nosaltres

INFORMACIÓ:

ESTADES A L'ESTRANGER : l'objectiu fonamental és la immersió total en la llengua i cultura anglesa i aconseguir millorar la comunicació en anglès de l'alumne. S'ofereix un programa per a cada edat, tenint en compte tant la maduresa personal com el nivell d'anglès.

Immersió en família anglesa a new forest: dirigit a alumnes entre 12 i 14 anys.

Immersió en família anglesa a liverpool: dirigit a alumnes entre 14 i 16 anys.

ESTÀNCIA A MENORCA: L'objectiu és gaudir de l'estiu, fer noves activitats mentre aprenem anglès en un entorn natural preciós: Illa de Menorca

Dirigit a alumnes entre 8 i 13 anys.

Per a més informació fes clic aquí

 

Immersió en família anglesa a new forest.

Ringwood està situat al parc natural del New Forest, és el lloc ideal per a les primeres sortides a l'estranger dels preadolescents, ja que és una destinació preciosa i molt segura on els participants gaudiran de la natura i coneixeran la cultura i costums anglesos.

Allotjament: en família anglesa escrupolosament seleccionada per garantir l'adaptació de l'estudiant al seu nou entorn.

Durada: 3 setmanes.

Curs d'idioma i activitats: L'aprenentatge de l'anglès es complementa amb un curs intensiu durant la primera i la tercera setmana, 3 hores diàries impartit per professors anglesos. Proyecto: Shakespeare for Children. La segona setmana visiten un col·legi anglès i participen en el programa educatiu com si fossin un estudiant més.

 

Immersió en família anglesa a Liverpool:

Liverpool està declarada capital europea de la cultura 2008, Liverpool és una petita ciutat de 200.000 habitants ideal per fer una immersió en la llengua i la cultura anglesa.

Allotjament: en família anglesa escrupolosament seleccionada per garantir l'adaptació de l'estudiant al seu nou entorn.

Durada: 4 setmanes al Juliol.

Curs d'idioma i activitats: l'aprenentatge de l'anglès es complementa amb un curs intensiu de 80 hores (4 hores diàries) impartit per professors anglesos. Un dia a la setmana, es realitza una excursió cultural per conèixer el centre de Liverpool, el museu sobre els Beatles, la bolera o la zona de tendes, o bé per visitar ciutats properes d'importància històrica com Chester. A més els participants realitzaran una excursió de dia complet a un parc d'atraccions en Blackpool situat prop de Liverpool en la costa atlántica

 

ESTÀNCIA A MENORCA.

Allotjament: en un alberg equipat amb lliteres.

Durada: de 1 a 2 setmanes al Juliol.

Curs d'idioma i activitats: es dedicaran 3 hores diàries a la pràctica d'anglès amb jocs i activitats didàctiques dirigides per professors anglesos. Les activitats lúdiques també són en anglès perquè sense adonar-nos vagin adquirint vocabulari i practicant el que han après a les classes. Aquest programa inclou excursions a cavall, sortida al aqua parc i a un parc d'aventura més varies sortides a platges i cales naturals properes.

Si vols més informació

contacta'ns